leklordag

Den 20:e Maj är ni välkomna till LEKLÖRDAG i alla LEKEXTRA butiker.

Tillsammans med AquaPlay har ni möjlighet att uppleva och testa deras produkter.

AquaPlay är ett prisbelönta vattenkanalsystem från Sverige och utvecklades 1977. Det är ett system som ger oändliga möjligheter till expansion och ombyggnad. Det stora utbudet av tillbehör hjälper också till att stimulera barns fantasi. Det finns många saker för små upptäckare att lära sig; Begreppet flytande och sjunkande, vad som gör ett pumparbete, uppbyggnaden av banan och konstruktion.

Idag distribueras AquaPlay kanalsystem i mer än 40 länder och glädjer barn från över hela världen. Både föräldrar och utbildare uppskattar det kanalsystemet som en representant för värdefullt, kvalitets- och pedagogiskt lek med vatten. AquaPlay kanalsystem kan överlämnas från äldre till yngre barn, vilket ger år och år roligt och skratt.

AquaPlay kanalsystem tillverkas i Burghaslach, Tyskland och tillverkas av giftfri, återvinningsbar plast. Förpackningen är lätt att återvinna och de arbetar kontinuerligt med att göra AquaPlay-produkterna så miljövänliga som möjligt. Deras produkter är noggrant testade efter de senaste standarderna EN: 71 och ASTM. CE-märket och den säkra treåriga garantin är ett tydligt tecken på kvalitet.