Actionfigurer - Lekextra

Häng med in i actionhjältarnas häftiga och spännande värld! Vågar du följa med när Hulken, Bumblebee, Spiderman, Batman och alla de andra coolingarna drar ut på nya äventyr? Så klart du gör!! Kolla in våra produkter från alla actionfigurer hos våra Lekextra-butiker!

Du hittar alla våra butiker här!

Transformers

actionfigurer lekextra
actionfigurer lekextra

Transformers är robotar som kan förvandla sig till fordon, flygplan eller andra tekniska föremål. De härstammar från den fiktiva planeten Cybertron och är delade i två ”klaner” – de goda Autoboterna och de onda Decepticons. Leksakerna från Transformers finns i mängder av varianter och svårhetsgrader men alla actionfigurerna är precis lika coola!

Star Wars

I våra Lekextra-butiker finns allt man kan drömma om när det kommer till Star Wars. Actionfigurer, farkoster, pussel, spel, målarböcker, plyschfigurer, samlarkort, Lego, fordon, utklädnad och mycket mycket mer!

Spider-Man

actionfigurer lekextra

Allas favorit Spider-Man! Spindelmannens förmågor sägs vara proportionerliga till en vanlig spindel, så att han har övermänsklig styrka, snabbhet och smidighet. Han har dessutom en spindels förmåga att klänga sig fast vid de flesta ytor, och ett spindelsinne som varnar honom för faror. Parker har tillverkat mekaniska anordningar som han döljer på handlederna under dräkten, och som han använder för att skjuta iväg en vätska som ögonblickligen stelnar till ett starkt nät. Sedan Spindelmannen kysstes av Queen har han dock kunnat skjuta ut sina spindelnät naturligt från underhanden.

Ni hittar så klart mängder av produkter i våra Lekextra-butiker när det kommer till den här killen. Behöver ni en actionfigur att leka med, eller kanske längtar du efter att få klä ut dig och vara Spider-Man för en dag?! Kom in till din lokala Lekextra-butik!

Marvel Avengers

actionfigurer lekextra

Hulk ibland kallad Hulken är en seriefigur från Marvel Comics skapad av Stan Lee och Jack Kirby. Han är ett monster som vill lämnas ifred men tvingas att kämpa mot omvärlden. Du hittar Hulken i våra Lekextra-butiker bland övriga actionfigurer.

Du hittar din favorit bland Marvel Avengers actionhjältar hos någon av våra lokala Lekextra leksaksbutiker!

Actionfigurer – Lekextra
Tillbaka hem!
Lekextra kundklubb!

Rulla till toppen