Barbie - Lekextra

Upplev Barbie´s magiska värld! Häng med när Barbie och hennes vänner drar ut på nya äventyr. Ålder 3+. Kolla in alla våra leksaker hos våra Lekextra-butiker!

Du hittar alla våra butiker här!

ken barbie

Ken och hans polare drar gärna ut på äventyr. I våra butiker kan ni hitta Ken och hans kompisar i flera olika varianter.

barbie

Dockorna kommer i mängder av modeller och med olika outfits, allt från de lite enklare kläderna till fina feststassen!

Vad vill du bli när du blir stor? Med Barbie Career är ingenting omöjligt och du kan bli vad som helst. Veterinär, superstjärna eller en atlet. Det är bara din fantasi som kan sätta gränsen för din framtid. Inkluderat är dockan och flera fin tillbehör. Ålder 3+

Coola tillbehör

barbie-house

Det finns mängder av tillbehör till Barbie och hennes vänner! Varför inte lite skönt häng i detta fina lekhus som går att fälla ihop och är lätt att ta med!

Denna rosa tvåsitsiga bil är designad med ett öppet tak och är redo för ett äventyr. Dess gnistrande rosa exteriör har däck med coola fälgar och realistisk stil. Ingen resa blir för lång med en bil som den här! Ålder 3+.

Alltid lika populära är Barbie som sjöjungfru! Med vacker stjärtfena och hår i dom finaste färgerna, perfekt att kamma och frisera. Kanske får hon följa med och bada!

Dags att åka till jobbet! Vill du jobba som fotbollsproffs, eller servera på café eller kanske rädda liv, antingen som badvakt eller brandman. Välj själv!

barbie horse

Skritt, trav och galopp med Barbie, Chelsea och deras superfina häst. Sadla din vackra häst och rid på långtur, eller bygg några hinder och hoppa bana. Men kom ihåg din ridhjälm! Barbie med häst finns i flera varianter. Behöver den här ponnyn sällskap så har Barbie ett par riktigt fina hästar till att välja mellan så klart! Ålder 3+.

Rulla till toppen