Bobby Car - Lekextra

Kolla in alla våra produkter från BIG hos våra Lekextra-butiker! Utbudet varierar, så välkommen in till din lokala butik och kolla in deras sortiment!
Du hittar alla våra butiker här!

logo

Klassikern BIG Bobby Car Classic är en rolig sparkbil som har varit barnens favoritleksak i flera generationer tack vare sin enastående kvalitet och barnvänliga design. Karossen till denna mycket älskade sparkbil har utformats ergonomiskt för att passa unga förare perfekt. En lättåtkomlig ratt, fyra robusta hjul, släpvagnskoppling både fram och bak samt en knäfördjupning för äldre barn gör denna klassiska modell till en riktig vinnare med ett enormt lekvärde. 

Sparkbilen springer du igång med fötterna och därefter placerar du dem på sidorna för extra stöd när du fått lagom med fart. Styr med den vita ratten och använd tutan så att ingen missar dig när du kör förbi! Den enastående tillverkningskvaliteten och den låga tyngdpunkten gör den till ett särskilt säkert leksaksfordon. 

bobby car röd
bobby car box

Komplettera gärna leksaksbilen med BIG Bobby Car-trailer, ett släp med gott om plats för allt som ska med på färden. Skapa minnesvärda stunder och låt ditt barn se fram emot många aktiva och fartfyllda lekstunder med den här sparkbilen! BIG Bobby Car Classic – den klassiska sparkbilen för barn från 1 år. Ergonomiskt säte, extra utrymme för knäna för äldre barn och maxvikt på 50 kg. 58 x 30 x 38 cm. Tillverkad i Tyskland.

Komplettera med ett släp!

bobby car släo
bobby car trailer

Ett perfekt tillbehör till barnens favorit. I släpvagnen finns gott om plats för allt som ska med på den lilla färden! Den stabila släpvagnen kan enkelt kopplas ihop med alla BIG-Bobby Cars genom det medföljande säkerhetskopplingsstiftet. Avrundade hörn och kanter gör trailern säker och praktisk att leka med för alla åldrar. Bärkapacitet på 25 kg. Från 1 år. 50 x 29 x 25 cm. Tillverkad i Tyskland.

Rulla till toppen