Fisher Price

fisher price

Ge ditt barn en hel värld av äventyr i sina små barnhänder. Med Fisher Price serie Little People®-figurer, fordon och lekset får ditt barn långa stimulerande lekstunder.Kolla in alla våra leksaker inom  serie Little People® hos våra Lekextra-butiker!

Du hittar alla våra butiker här!

Fisher Price

Kolla in Fisher Price ny uppsättning leksaker i serien Linkimals. Här hittar du ditt barns nya lekfulla samling av prata, sjunga, lysa upp vänner!

Fisher Price

Leksaksversionen av våra vardagliga saker! Här kan ditt barn ringa nallen för att berätta om sin dag, eller kanske bjuda alla gosedjur på te! Leksakerna i serien Laugh & Learn stimulerar barnens alla sinnen!

LEKEXTRA-kedjan har ambitionen att vara ditt första val när det kommer till leksaker. Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med varumärken som många kunder kan känna igen sig av och som skiljer sig gentemot våra konkurrenter. Vår önskan är att du som kund ska känna dig trygg samt att vi tillsammans med våra kollegor, har möjlighet att samarbeta för att välja ett noga utvalt sortiment av trygga, roliga och pedagogiska leksaker. 

När du som konsument besöker våra butiker vill vi att du ska få en bra upplevelse, god kvalité samt bra service av våra medarbetare. LEKEXTRA väljer alltid leverantörer som står för kvalité och som hjälper till att värna om vår miljö och omgivning. Med ett noggrant utvalt sortiment av leksaker strävar vi efter att vara det självklara valet för dig som söker leksaker.

Rulla till toppen