TÄVLING - LEGO Vehicle!

Vilket är ditt favoritfordon från LEGO? Kommentera med artikelnummer och/eller namn  i tävlingsinlägget på vår Facebooksida vilken av de utvalda fordonen från LEGO nedan som är din favorit. Tävlingen pågår hela maj ut, då tre lyckliga vinnare får sin favorit!  

LEGO - Lekextra

Lego - Lekextra
LEGO

LEGO ger utlopp för kreativitet och fantasi och stimulerar alla sinnen.
LEGO utvecklar, på grund av sin snillrika konstruktion, barnets grov- och finmotorik, men även det logiska tänkandet . Då LEGO finns i så många varianter, finns det byggsatser som passar alla åldrar och intressen och blir en stund att ha roligt tillsammans!
Kolla in allt LEGO hos våra Lekextra-butiker!
Du hittar alla våra butiker här!

lego duplo
lego classic

LEGO® DUPLO® seten främjar utvecklingen av tidig byggteknik och rolleksförmåga hos barn i åldern 1½–5 år, med klossar som är särskilt utformade för att vara säkra för små händer. Alla modeller är enkla att bygga och uppmuntrar ditt barn att lära genom lek. Det färgglada DUPLO sortimentet består av en härlig blandning av ikoniska teman och välkända miljöer och karaktärer . Det finns något som tilltalar små barn i alla åldrar.

LEGO® Classic seten uppmuntrar till fri kreativitet och fantasi med praktisk lek. De färgglada klossarna finns i alla former och storlekar och inkluderar dörrar, fönster, hjul och dekorerade specialdelar som inspirerar byggare i alla åldrar. Välj mellan en mängd olika åldersanpassade set med inspirerande guider som hjälper din unga byggare att upptäcka sin kreativa byggteknik.

LEGO® City lekseten ger barn möjligheten att fördjupa sig i en realistisk och öppen värld full av utforskning. De älskar att bygga det spännande sortimentet av coola, detaljrika byggnader och ikoniska fordon baserade på olika teman och vardagsscenarier, och att hitta på egna roliga och spännande berättelser som de kan dela med sina vänner. LEGO City seten ger barn möjligheten att låta fantasin flöda, leka precis som de vill … och ha roligt!

LEGO® Creator 3-i-1-seten erbjuder en givande bygg- och lekupplevelse med detaljrika och färgglada LEGO hus, fordon och varelser. Barn i alla åldrar älskar att skapa fantastiska modeller och fördjupa sig i en värld av spännande berättelser och äventyr där både kreativiteten och fantasin kan utvecklas. Med LEGO Creator 3-i-1-seten kan ditt barn även välja mellan 3 olika byggen för ännu fler bygg- och lekmöjligheter.

LEGO® Friends lekseten erbjuder en rolig och vänlig bygg- och lekupplevelse baserad på de fem bästa vännernas liv. Barn kommer att ä lska att skapa och utforska de välkända hemmen och byggnaderna, och varje set är fullpackat med smarta detaljer och tillbehör som inspirerar till fantasifulla rollekar och äventyrliga berättelser. Det finns så mycket skoj och vänskap att upptäcka med LEGO Friends lekseten. 

lego disney

LEGO® l Disney lekseten erbjuder en hel värld av roligt LEGO byggande med en dos Disney-magi. Barn kan skapa och återskapa äventyr med sina favoritkaraktärer i klassiska Disney-miljöer. Oavsett om det gäller att återskapa en filmscen, laga mat i slottsköket eller sköta om söta djurvänner kommer barnen att älska att kasta sig in i Disneys magiska värld byggd av LEGO klossar. Låt fantasin flöda!

lego starwars

Res genom den ikoniska LEGO® Star Wars galaxen med ett ständigt växande sortiment av temalekset och autentiska, byggbara figurer. Unga Star Wars fans älskar att fördjupa sig i kreativa lekar när de återskapar oförglömliga scener från Star Wars filmerna och de populära tv-serierna eller skapar egna spännande gott mot ont-strider med en dos LEGO humor.

lego minecraft

LEGO® Minecraft™ lekseten är designade för fans av det mycket populära datorspelet. Barn kan ha roligt med praktiska Minecraft äventyr med välkända karaktärer och unika föremål från spelet, skapa Minecraft konstruktioner kloss för kloss och ge sig ut på spännande uppdrag. Alla LEGO Minecraft set kan kombineras och byggas om, så att du kan skapa ett helt eget, unikt Minecraft universum.

lego ninjago

LEGO® NINJAGO® lekseten utspelar sig i ett uråldrigt och mystiskt land som leds av en grupp orädda ninjor som strider mot horder av ondskefulla inkräktare. Äventyrliga barn kommer att älska att bygga massor av coola fordon och robotar, och att samarbeta med Master Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay och Cole när de återskapar episka scener från tv-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu.

LEGO® Technic seten erbjuder en fördjupande och givande byggupplevelse för både barn och vuxna, med allt från små fordon, flygplan och maskiner till gigantiska, detaljrika modeller som drivs av LEGO Power Functions-motorer. LEGO Technic modeller skapas i samarbete med ledande tillverkare av fordon och maskiner och har exakta och autentiska detaljer. 2-i-1-seten kan även byggas om till en alternativ modell för dubbla bygg- och lekupplevelser.

Scroll to Top