Om LEKEXTRA

Välkommen till LEKEXTRA.

LEKEXTRA-kedjan har ambitionen att vara ditt första val när det kommer till leksaker. Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med varumärken som många kunder kan känna igen sig av och som skiljer sig gentemot våra konkurrenter. Vår önskan är att du som kund ska känna dig trygg samt att vi tillsammans med våra kollegor, har möjlighet att samarbeta för att välja ett noga utvalt sortiment av trygga, roliga och pedagogiska leksaker. När du som konsument besöker våra butiker vill vi att du ska få en bra upplevelse, god kvalité samt bra service av våra medarbetare. LEKEXTRA väljer alltid leverantörer som står för kvalité och som hjälper till att värna om vår miljö och omgivning. Med ett noggrant utvalt sortiment av leksaker strävar vi efter att vara det självklara valet för dig som söker leksaker.

Tillsammans är vi starka och det ger fördelar för dig som konsument. LEKEXTRA är en kedja med fristående leksaksbutiker i Sverige, från Malmö i söder till Pajala i norr. Lekextrakedjan samarbetar idag med KOZMOS och RINGO – marknadsledande leksakskedjor – i Norge och är idag över 250st butiker tillsammans i Sverige och Norge.

LEKEXTRA-katalogen ges ut flera gånger per år; vår, sommar, höst och jul. Håll utkik efter katalogen i brevlådan, kom in till närmaste butik och hämta ditt exemplar eller finn den på www.lekextra.se. I katalogen kan du som konsument upptäcka roliga produkter, bra priser från erkända varumärken, samt nyheter från världens alla hörn.

Välkommen till våra butiker!

Klicka för at hitta din närmsta Lekextra butik!

Starta en egen leksaksbutik?

LEKEXTRA är i stadig tillväxt. Alla våra butiker drivs av lokala franchisetagare med stor kompetens om både leksaker och sin lokala marknad. Önskar du att starta din egen leksaksbutik eller driver du idag en leksaksbutik? Ta chansen att vara en del av något större. Vi är en kedja i kraftig tillväxt och vi vill gärna ha med dig hos oss. Hos oss kan du vara den lokala handlaren men ta del av alla de stordrift fördelarna en lokal handlare saknar. Låter det intressant? Du är varmt välkommen att ta kontakt med:

Lotta Svarén
E-post: lotta@nordictoyteam.no
Tlf: (+46) 070 306 44 16

Gro Svendsen
E-post: gro@nordictoyteam.no
Tlf: +47 920 40 579

LEKEXTRA-kedjan har ambitionen att vara konsumentens första val när det kommer till leksaker. Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med varumärken, egna märkesvaror och licenser som många kunder kan känna igen sig av och som skiljer oss gentemot våra konkurrenter. Vår önskan är att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar i en LEKEXTRA butik samt att vi tillsammans, har möjlighet att samarbeta för att välja ett noga utvalt sortiment av trygga, roliga och pedagogiska leksaker.

Tillsammans är vi starka och det ger fördelar för dig som handlare. LEKEXTRA är en kedja med fristående leksaksbutiker i Sverige, från Malmö i söder till Pajala i norr. Vi samarbetar idag med KOZMOS och RINGO – marknadsledande leksakskedjor – i Norge och har ett gemensamt kedjekontor, eget lager med B2B och egen mässlokal i Drammen. Vi anordnar varje år 2st mässor för våra butiker. Vi är idag över 230 stycken butiker tillsammans i Sverige och Norge.

En LEKEXTRA butik kan etableras som en ren leksaksbutik eller kombinerat med andra branscher. Vi önskar att veta mer om dig som är intresserad i att bli en del av oss. Sänd oss gärna din CV, var du önskar att etablera dig, om du har tillgång till ledig lokal, dina mål och eventuellt andra upplysningar, som du finner att vi kan tycka vara intressant för oss att veta.

Nordic Toy Team AS, Nedre Eikervei 65,
3048 Drammen, Norge

Tlf: +47 32 23 52 50
Fax: +47 32 23 52 70