SCHLEICH - LEKEXTRA

schleich

Kolla in alla våra produkter från Schleich hos våra Lekextra-butiker!
Du hittar alla våra butiker här!

ALLT SOM HÄSTÄLSKARE BEHÖVER

Vad behöver hästarna på ridcentret för att de ska må riktigt bra? Hälsa på hästarna i hagen, mata dem i deras boxar, kör dem till tävlingar i hästtransporten och borsta sedan stallplan. I stallet händer det alltid en massa spännande saker! Innan ryttaren svingar sig upp i sadeln måste hästen först tränsas, sadlas och borstas. Efter ridturen får hästen sitt favoritfoder i boxen. Våra butiker i Lekextra har ett brett urval av Schleich hästar!

PÅ BONDGÅRDEN ÄR DET ALLTID SAKER PÅ GÅNG!

På Schleich-bondgården bor inte bara kor och grisar, utan här hittar du också hundar och hästar! Labradortiken och hennes valpar vaktar gården och katten tar sväng för att titta till kycklingarna. Ankorna och getterna ligger i godan ro och ser på. Med traktorn och transportbandet för hö går arbetet på gården mycket snabbare! Traktorn med släp och frontlastare är till stor hjälp för bonden både på åker och vid stallet. Med setet Transportband för hö och bonde kan nyskördade höbalar snabbt transporteras upp till ladans loft.

VILDA ÄVENTYR I SKOGEN

Patrullera genom savannen, åk på safari och var med om spännande äventyr vid de stora vattenhålen där lejon, zebror och noshörningar håller till. Lär känna de som bor i den snåriga tropiska regnskogen och följ med skogsvaktaren Tom och hans team när de utforskar djungeln. Följ med oss ​​och upptäck forskningsstationen för krokodiler! När skogsvaktaren Tom är ute på sin fyrhjuling eller i sin gummibåt träffar han farliga krokodiler, majestätiska elefanter och glada orangutanger. Hans kollega Maria som är veterinär tar under tiden hand om orangutangungen så att den blir frisk.

LIVET PÅ SAVANNEN OCH I DJUNGELN

LIVET I LUFTEN

LIVET I HAVET

DINOSAURIER ERÖVRAR JORDEN

Små och smidiga, stora och starka, bevingade och mäktiga – med dinosaurier blir det aldrig tråkigt! Upptäck de första giganterna, från T-Rex till kentrosaurus och raptorerna. Här hittar du allt som unga forskares hjärtan klappar för. Men det var inte bara de köttätande dinosaurierna som utgjorde fara, utan också vulkanerna som när som helst kunde få utbrott. Varning, skallfällan slår igen! Och därmed har velociraptorn fångat sin middag. Nu måste han bara se upp så att inte bytet flyr!

Rulla till toppen